Visie

Bij het opzetten en ontwikkelen van Udenco richtten we ons volledig op technische excellentie, garantie van kwaliteit, flexibiliteit en het vinden en uitwerken van kostenbesparende inkoop en productie.

De structuur van de organisatie is lean & mean. We hebben geen productiefabrieken in eigen beheer. De ervaring leert dat die onevenredig op de overhead kunnen drukken en dat verregaande specialisatie ons, en u, flexibiliteit zou ontnemen. De assemblagefabriek is wel in eigen beheer. In Slovakije werken top-mechatronics-enigineers aan het re-engineren en samenstellen van de producten.

Zo’n organisatie kun je alleen bouwen op een ijzersterk netwerk en jarenlange ervaring. Udenco heeft die ervaring en dat netwerk. Met name in Azië en Oost-Europa werken we al jaren in partnerschap met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers.

Het beheren van een virtuele productieketen in een netwerk is waar Udenco in uitblinkt. Het is naast het re-engineren van bestaande techniek onze core-business.

Werken met vertrouwen

Udenco werkt met aandacht, zorg en vakmanschap - maar vooral: met passie. We vinden het leuk om de scherpste inkoop te vinden. We zijn gedreven om de perfecte kwaliteit te leveren, en dan voor 25% minder kosten. Dat geeft ons een kick.

Het samenspel met onze klanten is er één van korte lijnen. We houden van duidelijkheid en vooral van 'samen voor het beste resultaat gaan'. Dat betekent dat we, hoe virtueel de productieketen ook is, altijd heel dicht bij onze klanten staan. Goed geïntegreerd in het productieproces.

Onze klanten waarderen de flexibiliteit, zorg en de gedrevenheid het steeds beter te doen. Maar misschien is onze grootste kwaliteit nog wel dat we met onze klanten werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Directeur Rob van den Acker: "Ik houd van een open relatie met de klant, vertrouwen is alles. Vertrouwen heeft me bergen geld gekost, maar ik geef het niet op. Ik ga niet werken omdat ik een contract heb maar omdat er onderling een goed gevoel is. Als mijn hart zegt ‘doen’, dan doe ik het. Iedereen wil duizend zekerheden en documenten hebben, ik ga voor het goede gevoel. Ik bezoek alle leveranciers met wie we zaken doen zelf. Ik auditeer ze."

  • vision.jpg
direct contact

Welkom by Udenco

Voor direct telefonisch contact kunt u bellen met 049 232 51 39 of stuur een e-mail naar: info@udenco.nl
Via 'call me back' kunt u aangeven wanneer wij u mogen bellen.

callme

call me back