Medische mechatronische technologie

Uw partner in de ontwikkeling en productie van mechatronische oplossingen voor de medische industrie

med03De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Medische bedrijven staan in toenemende mate onder druk om innovatieve nieuwe producten te leveren. Met Udenco heeft u een partner in productie die niet alleen snel, hoogwaardig (voldoend aan alle keurmerken en certificaten) en met concurrerende prijzen levert, maar die ook nog eens meedenkt en actief oplossingen aanlevert.

We werken samen met medische bedrijven en leveren uiteenlopende producten. Van farma tot wegwerp en van electronische componenten tot volledige uitrusting.

Mechanische- en elektronica assemblage voor medische applicaties

medical_deviceNaast assemblage voor medische applicaties op fabriek, assembleren we, via onze partners in China, in clean rooms. Ons uitgebreide netwerk is volledig ingericht op het uitvoeren van fijn mechanische assemblage en elektronica assemblage speciaal voor medische applicaties. Zo fabriceren we ook spuitgegoten kunststoffen, gemonteerde printed circuit boards (PCBAs), transformatoren en magnetische onderdelen die u kunt gebruiken in uw medische apparatuur -  allemaal aangestuurd vanuit ons Chinese kantoor.

Beter rendement op uw medische producten

Ons in medische apparaten gespecialiseerde ontwerpteam, ontwikkelt uw concepten en begeleidt ze in productie en eerste functionele testen.

Hoe bereikt u beter rendement op uw medische producten terwijl u blijft voldoen aan de zware eisen van de medische markt in een keten waar kernwoorden als tracebility en patientveiligheid de standaard zijn?

Meer rendement op bestaande producten

medical 02U heeft misschien al eerder geprobeerd meer rendement te halen uit producten in het eind van hun levenscyclus. Bij het uitbesteden van delen van uw productketen bent u dan waarschijnlijk tegen het probleem van ‘kwaliteitsbeheersing’ aangelopen. Niet alle toeleveranciers hebben de juiste keurmerken en vaak blijkt het voor leveranciers lastig traceerbaarheid te garanderen.

Udenco is al jaren actief in de medische markt. We richtten ons netwerk in op basis van alle verplichte en veel niet verplichte keurmerken. Bovendien zetten we een virtuele productielijn op die volledig te traceren is.

Keurmerken & certificering

(zie ook de zes waarden van kwaliteit bij Udenco)

ISO13485, ISO15189

Udenco's oplossingen voor:

 • Medische montage
 • Medische productie
 • Modules samenstellen
 • Appliances
 • Electro productie
 • Mechanische productie
 • Electronische productie
 • Hoofdaannemer
 • Contract partner
 • CE partner in productie
 • Electronic Manufacturing
 • Case study con_01.png

  Udenco denkt mee met GymnaUniphy

  Udenco is het vaste virtuele productie kanaal voor Gymna Uniphy als het gaat om elektronisch onderdelen en de kussen in de massagetafels. Maar, de samenwerking gaat verder; Gymna Uniphy nodigde Udenco afgelopen jaar al vroeg in het ontwerpproces uit. ‘Udenco beschikt over zeer goede technische know how en vooral in het sourcen van onderdelen zijn ze erg sterk’, aldus Marcel Doucé en Aline Linssen van Gymna Uniphy.

  Lees meer
 • medical_solutions.jpg
direct contact

Welkom by Udenco

Voor direct telefonisch contact kunt u bellen met 049 232 51 39 of stuur een e-mail naar: info@udenco.nl
Via 'call me back' kunt u aangeven wanneer wij u mogen bellen.

callme

call me back