Klantverhalen

We zijn erg trots op onze klanten. En op de manier waarop zij met Udenco werken en denken. Onze intense betrokkenheid bij hun succes leidt tot langdurige relaties. We leveren niet alleen uitstekende resultaten op lopende project, we verbeteren voortdurend onze diensten en de manier waarop we bijdragen. Zo worden we vertrouwde partners.

 • Case study con_01.png

  Udenco denkt mee met GymnaUniphy

  Udenco is het vaste virtuele productie kanaal voor Gymna Uniphy als het gaat om elektronisch onderdelen en de kussen in de massagetafels. Maar, de samenwerking gaat verder; Gymna Uniphy nodigde Udenco afgelopen jaar al vroeg in het ontwerpproces uit. ‘Udenco beschikt over zeer goede technische know how en vooral in het sourcen van onderdelen zijn ze erg sterk’, aldus Marcel Doucé en Aline Linssen van Gymna Uniphy.

  Lees meer
 • Case study axon_housing.jpg

  interview met Mark Verhoeven, Axon

  Axon ontwikkelt en verkoopt producten voor professionele televisiestudios, met name voor de conversie van het signaal en het bewerken en verwerken van beeld en geluid. Axon is een specialist die opereert in de wereldwijde top tien. De organisatie onderscheidt zich in de markt op kwaliteit, betrouwbaarheid en levertijden. Axon produceert zijn producten niet zelf; de organisatie koopt in, laat inkopen, assembleren en maken via verschillende kanalen.

  Lees meer
 • industrial_solutions.jpg
direct contact

Welkom by Udenco

Voor direct telefonisch contact kunt u bellen met 049 232 51 39 of stuur een e-mail naar: info@udenco.nl
Via 'call me back' kunt u aangeven wanneer wij u mogen bellen.

callme

call me back